Дъщерята на Гала Мари Константин стана на 25 години в

...
Дъщерята на Гала Мари Константин стана на 25 години в
Коментари Харесай

Щерката на Гала показа свекъра

Дъщерята на Гала Мари Константин стана на 25 години в компанията на майка си и свекърва си Джуджи, както и на своя обичан Константин, с който живее на фамилни начала. На фотографията от тържеството, която сподели пастрока й Стефан обаче, най-интересна е фигурата на свекъра на Мари-съпруга на Диляна Маринова, който не обича светлините на прожекторите, видя Hotnews.bg. И до момента в който жена му и Гала могат да бъдат видени по тв приемника или на всемирски събития, то мъжът на Джуджи настойчиво заобикаля медиите.Той й е инженер, с рекламен бизнес, който се е показвал един-единствен път под светлината на прожекторите, когатоучаства с жена си в „ Сделка или не”, до момента в който пухкавелката бе част от екипа на Нова телевизия.

"Мъжът ми е извънредно хубав, доста образован и тънък човек. Но си мисля, че просто виждаш някой и се влюбваш в него. Не мога да дефинира някакви съответни аргументи ", откровена е Маринова. Телевизионерката има брак повече от четвърт век, а като прибавим и годините, в който била гадже със брачна половинка си, оказва се че двойката е дружно към този момент 30 години.

„ Аз още доста му се удивлявам. Обаждам му се, ей по този начин, без мотив, единствено да му кажа, какъв брой доста харесвам”, споделя рецептата на благополучен брак свекървата на Мари Константин. Джуджи обича да се майтапи, че не помни по какъв начин се е срещнала с мъжа на живота си, тъй като това е било доста от дълго време.Двамата имат един син-Константин, който живее с Мари към момента без формален брак.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР