Дъщерята на Гала, която доскоро всички смятаха за класически пример

...
Дъщерята на Гала, която доскоро всички смятаха за класически пример
Коментари Харесай

Щерката на Гала върти двама! Синът на Джуджи още страда за палавата Мари

Дъщерята на Гала, която до неотдавна всички смятаха за типичен образец за „ положително момиче ”, втрещи всички с новоотключената си податливост към кокетничене. Говори се, че сега палавата Мари въртяла двама млади мъже по едно и също време, като наред с това не пускала и сякаш някогашния си обичан, научи HotArena.

От месеци се шушука, че връзката на момичето с младия Константин Марков не върви. Преди няколко седмици тя най-сетне оповестила на сина на Деляна Маринова – Джуджи, че се разделят дефинитивно . В същото време намерено се сваляла не с един, а с двама младежи, отпускайки задатъци и на сякаш изоставения Константин при положение, че някой ден отново се наложи да почука на вратата му.

Единият от обектите на внимание на скромната на пръв взор Мари е младият фотограф Петър Кратунчев. Любопитно е, че момчето работи в блога, поддържан от Мари. Тя постоянно му театралничи в качеството на основен редактор, който апропо се изявява и като модел. Не е ясно дали му дава заплата, само че сигурно се води негова шефка във въпросния уебсайт. Самият Петър също обича да театралничи и го прави учудващо добре за млад мъж, който харесва дами.

Другият, за който се твърди, че се употребява с благоразположението на красивата Мари, се споделя Михаил и се води най-хубавият другар на някогашния ѝ обичан. Той е налегнат от манията си по фитнеса и здравословното хранене. Докато Константин се изявява като музикант, Михаил дава тип на човек, чиято най-важна цел в живота е да се пази от мазнините и да помпа мускули. Съдейки по обществените изяви на младежа, това, което най-силно го вълнува, е да направи фигура като на културист. Спазва стоманен хранителен режим, брои калориите и постоянно се снима единствено по мускули, с цел да видят всички какъв е резултатът от напъните му. Както се вижда от фотосите, Михаил има с какво да впечатли една млада дама като Мари, а по бицепсите и плочките му евентуално си падат и много други девойки.

И до момента в който дъщерята на Гала върти очи пред двата обекта на своя интерес, синът на Джуджи едвам преживявал раздялата с нея. Той не спирал да се надява Мари да се върне при него. Самата Джуджи се чудела какво да прави, защото не желала да развяла другарството си с колежката, само че и не можела да гледа по какъв начин детето ѝ страда от несподелена обич. Доскоро се твърдеше, че Джуджи обича Мари са своя щерка. Едва ли обаче връзките им са същите и след раздялата на момичето с Константин. За отбелязване е, че откогато връзките сред двамата се утежниха, Мари стартира да се държи все по-разкрепостено и постоянно театралничи полугола. Вероятно заслуга за този ексхибиционизъм имат двете нови тръпки в живота ѝ, написа " Уикенд ".
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР