Дъщерята на фолкпевицата Глория - Симона Загорова, се появи като

...
Дъщерята на фолкпевицата Глория - Симона Загорова, се появи като
Коментари Харесай

Дъщерята на Глория се изруси

Дъщерята на фолкпевицата Глория - Симона Загорова , се появи като русокоска на вокалните дуели в „ Гласът на България “ , видя HotArena.

Финалистката от предходния сезон на шоуто дебютира с чисто новата си визия в бекстейджа на музикалното шоу, с цел да поддържа най-хубавата си другарка Никол , по този начин, както го направи и на кастингите на мрачно.

Симона стискаше палци на приятелката си, до момента в който тя се бореше против съперниката си Ягода Тренева. Изпълнението на двете гласовити певици с право беше несъмнено като титанично, защото те взривиха сцената , пеейки парче на Бионсе.

Двубоят беше неповторим, поради което на Камелия й се наложи да вземе сложното решение коя от двете й най-силни певици да продължи. След известно мислене и мнението на сътрудниците й, че Никол е съумяла с малко да надвие Ягода, точно най-хубавата другарка на Симона Загорова завоюва мястото си напред в шоуто.

Сълзите на Ягода от загубата обаче не бяха за дълго, защото и Графа, и Поли пожелаха да я откраднат . Участничката в последна сметка реши да продължи напред с Влади Ампов.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР