Дъщерята на фолк примата Глория - Симона Загорова я направи

...
Дъщерята на фолк примата Глория - Симона Загорова я направи
Коментари Харесай

Симона на Глория стана майка

Дъщерята на фолк примата Глория - Симона Загорова я направи баба. Радостната вест се разчу, откакто младата изпълнителка показа няколко фотоси с ръчичката на бебето, видя HotNews. 24-годишната Симона и половинката й Даниел Милушев станаха родители на момиченце в късните часове на 25 февруари. Кръстиха го с рожденото име на популярната баба - Галина.


"Боже, благодаря за този подарък! Благодаря за благословения ден и за най-хубавия миг в живота ми! Сърцето ми е цялостно! Вече знам какъв е смисълът на живота и по какъв начин тъкмо наподобява най-истинската обич. Тя тежи 3100кг, размера и е 50см. и се споделя Галина! " Добре пристигнала, богатство! ", показа прочувствено младата майка и благодари на Д-р Мишел Шоайб и целия екип за професионализма и отношението.

Гордата баба също не пропусна да се похвали с дребната принцеса. "Моята прелестна Мони през днешния ден стана мама на дребната Галина! Благодаря ти Боже за този подарък! ", написа в Инстаграм 47-годишната Гло. Новината провокира взрив от реакции освен от почитателите, само че и от сътрудници, измежду които Галена, Преслава, Есил Дюран, Джена, Фики Стораро, Поли Генова, Емилия и доста други.



Глория показа и стори, в което се вижда по какъв начин гордият баща отваря шампанско Моет. В кадър се виждат неговата майка и тази на примата - Стефка, която към този момент е прабаба. Жените от наслада се прегръщат и не могат да сдържат страстите си.

Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР