Дъщерята на фолк певицата Лияна порасна и се превърна в

...
Дъщерята на фолк певицата Лияна порасна и се превърна в
Коментари Харесай

Дъщерята на Лияна се изфука с гаджето

Дъщерята на фолк певицата Лияна порасна и се трансформира в хубавица, която явно е взела гените на изящната си майка. Дениз сигурно е извънредно харесвана и е обект на предпочитание измежду мъжката публика.

И като се изключи че е красавица, тя приключи образованието си със страховит триумф, което накара майка ѝ да се гордее още повече с нея. В каква посока е решила да поеме Дениз оттук насетне не е известно, само че пък постоянно радва почитателите си в Инстаграм с красиви фотоси. Разбира се, не липсват и сторита, в които споделя какви ги прави във всекидневието си.



Вчерашната ѝ сбирка от къси клипчета и фотоси обаче ни накара да се замислим дали на тях не ни демонстрира приятеля си, който настойчиво криеше до този миг. В серия от няколко изявления тя честити рождения ден на момче на име Димитър, което явно е покрай нейните години. На клипчетата не виждаме двамата да показват интимни връзки, само че е реалност, че Дениз е отделила особено внимание на празника му. Дали той не е мистериозният ѝ обичан - може би следва скоро да научим, написа woman.bg.


Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР