Дъщерята на фолк певицата Глория – Симона Загорова, е гадже

...
Дъщерята на фолк певицата Глория – Симона Загорова, е гадже
Коментари Харесай

Щерката на Глория и Иван от X Factor гаджета! Симона се разори да пуска SMS-и за момчето

Дъщерята на фолк певицата Глория – Симона Загорова , е гадже на звездата от X Factor – Иван Димитров , шушука се в коридорите на музикалното риалити. Симона неколкократно е засичана в компанията на Иван, следваше го непроменяемо още по време на кастингите, а на огромните концерти постоянно е в публиката, написа " Галерия ".

Още от старта на X Factor щерката на Глория непрекъснато пуска фотоси на Иван в персоналния си профил и моли към публиката да гласоподава за него.

Любимецът от тима на Криско и Симона се познават от дълго време. Според близки на Загорова сред двамата пламнала любовна искра по време на присъединяване на певицата в едно друго музикално риалити при започване на годината. Тогава Симона към момента беше със сериозния си другар Симеон Данев, само че от няколко месеца насам двамата не са дружно.

В същото време, в персоналния профил на Иван в Instagram виждаме много интимни фотоси със Загорова, на които наподобяват повече от другари. Операторите на X Factor на няколко пъти насочваха камерите към Симона в публиката, която възторжено приветства представянето на Иван. Щерката на Глория даже си купила две нови СИМ карти, с цел да гласоподава за своя обичан, като на всеки от огромните концерти пускала оптималния брой SMS-и за гаджето си.

19-годишният Иван Димитров от Севлиево е един от най-хубавите мъжки гласове тази година. Това определение бе обещано от Криско, в чиито тим в следствие попадна геният. Фенове на X Factor към този момент пророкуваха успеха му и считат, че той е най-силното оръжие в тима на рапъра.

Самият Иван няма такова самочувствие за себе си. Негови близки разкриват, че предходната година е претърпял тежка разлъка с някогашната си другарка, която му се отразила извънредно зле. Приятелите му са мощно обезпокоени да не преживее наново отчаяние, този път със Симона Загорова.

 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР