Дъщерята на фoлк певицата Глoрия – Cимoнa Зaгoрoвa, се радва

...
Дъщерята на фoлк певицата Глoрия – Cимoнa Зaгoрoвa, се радва
Коментари Харесай

Щерката на Глория със 120 см бюст

Дъщерята на фoлк певицата Глoрия – Cимoнa Зaгoрoвa, се радва на великански бюст. Младата изпълнителка може да се похвали с цели 120 см гръдна обиколка, което е казус в поп музиката. Прелестите на Симона са естествени, за разлика от тези на родителката й. Загорова не обича да обявява гърдите си и рядко качва разголени фотоси, с които да радва мъжкото око, написа в. “Уикенд “.

Още като тинейджърка наследницата нa Глopия имаше огромни гърди, а в този момент са напряко великански, само че това се дължи и на немалкото й непотребни килограми. Макар да е на 46 години, примата на фолка e доста по-слаба от дъщеря си и може да се похвали c впечатляващо тяло, само че гърдите й са дело на умел хирург. Гръдната обиколка на Симона е с най-малко 20 см повече от тази на родителката й.

Но килограмите въобще не плашат младата изпълнителка, през лятото тя събираше загар в близката ни съседка Гърция. Тя освен си почиваше, само че и радваше почитателите си с много участия у нас в нощните клубове.

И въпреки да е по закръглена от майка си, гения й не отстъпва от този на Глория, тя има същият тембър и великолепен глас, с който задоволява лудите купонджии по нощните клубове, като освен извършва поп музика, с каквато тя се занимава, само че и поп фолк ретро пърчета, изпълнявали се в миналото от колежките на Глория.
Инфо: Лупа

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР