Дъщерята на един от основните съюзници на Владимир Путин е

...
Дъщерята на един от основните съюзници на Владимир Путин е
Коментари Харесай

Дъщерята на Александър Дугин, идеолога на Путин, загина при взрив на кола бомба 

Дъщерята на един от главните съдружници на Владимир Путин е била убита при гърмеж на кола бомба в Москва. Според съветските медии Даря Дугина е била „ взривена на части “ при „ нападение “, което е било предопределено за татко ѝ Александър.

По непотвърдени данни тя е карала своя Land Cruiser Prado наоколо до село Болшие Вязьоми, когато автомобилът ненадейно се е взривил.

60-годишният Александър Дугин постоянно е именуван „ мозъкът на Путин “ или „ Распутин “ поради околните си връзки с съветския президент.

Той е някогашен основен редактор на твърдо пропутинската телевизионна мрежа „ Царьград “ и се счита, че е подстрекател на продължаващата инвазия в Украйна.

Макар да няма публична роля в държавното управление, се счита, че крайнодесният свръхестествен публицист оказва въздействие върху Путин, изключително на неговия агитационен фронт.

На него се приписва заслугата за даването на нов живот на термина „ Новорусия “ (Нова Русия), който е общопризнат от Путин, с цел да оправдае анексирането на Крим – откакто през 2013 и 2014 година е необятно употребен от Дугин.

Във видео споделяно в обществените мрежи, основно Twitter, се следи горяща кола, пожарна и голям брой пожарникари като до тях стои възрастен мъж, който наподобява на Александър Дугин, хванал се за главата и беседва с огнеборците


Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР