Дъщерята на един от основните съюзници на Владимир Путин е

...
Дъщерята на един от основните съюзници на Владимир Путин е
Коментари Харесай

Дъщерята на Александър Дугин загина при взрив

Дъщерята на един от главните съдружници на Владимир Путин е била убита при гърмеж на кола бомба наоколо доМосква, предават международни медии.

Според съветските медии 30-годишнатаДария Дугина е била " взривена на части " при " нападение ", което е било предопределено за татко ѝ Александър. Тя е починала на място, написа Би Би Си.

Във видео, споделяно в обществените мрежи, основно Туитър, се следи горяща кола, пожарна,като до тях стои възрастен мъж, който наподобява на Александър Дугин, хванал се за главата и беседва с огнеборците.

Дъщерята на философаДария Дугина беше известна журналистка, която гласно подкрепяшенахлуването на Русия в Украйна.

60-годишният Александър Дугин постоянно е именуван " мозъкът на Путин " или " Распутин " поради околните си връзки с съветския президент.

Той е някогашен основен редактор на твърдо пропутинската телевизионна мрежа " Царьград " и се счита, че е подстрекател на продължаващата инвазия в Украйна.

Макар да няма публична роля в държавното управление, се счита, че извънредно десният свръхестествен публицист оказва въздействие върху Путин, изключително на неговия агитационен фронт.

На него се приписва заслугата за даването на нов живот на термина " Новорусия " (Нова Русия), който е общопризнат от Путин, с цел да оправдае анексирането на Крим - откакто през 2013 и 2014 година е необятно употребен от Дугин.

Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР