Дъщерята на един от близките съветници на Владимир Путин загина

...
Дъщерята на един от близките съветници на Владимир Путин загина
Коментари Харесай

Ексклузивни кадри от взрива на Дария Дугина


Дъщерята на един от околните съветници на Владимир Путин почина край Москва при детонация на автомобила, който карала.

Жертвата е Дария Дугина, щерка на Александър Дугин, именуван " мозъкът на Путин ".

bTV разполага с извънредни фрагменти секудни след гърмежа, при който почина дъщерята на Александър Дугин. Часове по-късно, съветските публицисти разполагат със следната информация:

Покушението на Александър Дугин, вследствие на което почина щерка му, Дария има поръчков темперамент.

Взривното устройство е било заложено в автомобила от страната на шофьорската седалка. Това е изводът на специалистите от следствения комитет на Руската федерация.

Дария Дугина се е прибирала от фестивал, наименуван " Традиция ", покрай Москва. На това мероприятие е бил и Александър Дугин, и редица видни представители на Донецката и Луганската републики.

След края на събитието Дария се е качила в колата и тръгнала по Можайско шосе. По пътя устройството е избухнало, а Дария е починала.

Що се отнася до версиите - преглеждат се всички версии, от поръчково ликвидиране от незнаен причинител до неточност в колата, в която е сложено устройството.

Версия, която се разисква в съветския интернет интензивно, е че това са украински диверсанти, които от дълго време дебнат Дугин

Тази версия провокира светкавична реакция от Киев. Съветникът на Зеленски Михаил Подоляк разгласи, че Украйна няма нищо общо, тъй като не е нито престъпна, нито терористична страна.

А другояче - счита се, че цел на нападението е била не Дария, а татко й - корав покровител на нашествието в Украйна.

„ Ако сме подготвени да умираме, само че не сме подготвени да убиваме, значи ние не сме подготвени за пълноценна борба за нашите хрумвания, за нашата страна против друга страна. И какво да вършим - да чакаме да ни убиват? Не, ние ще атакуваме “, сподели през февруари 2021 година Александър Дугин.

В последния миг през вчерашния ден вечерта Дугин се оказва в друга кола. Разследването продължава.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР