Дъщерята на Джеки Чан - Ета, се омъжи за своята

...
Дъщерята на Джеки Чан - Ета, се омъжи за своята
Коментари Харесай

Дъщерята на Джеки Чан се омъжи за жена

Дъщерята на Джеки Чан - Ета, се омъжи за своята другарка. Без терзание, момичето показа новината, и то в персоналния си профил в Instagram.
Ета е единствено на 19 години. Тя сключила брак с 31-годишната си другарка от Канада, написа skandal. Двете дами са сключили брак в Канада още при започване на месеца, а сега живеят в Хонконг. Брак сред съпрузи, които са от един и същи пол, не се признава публично за юридически съюз, само че по-рано тази година държавното управление се съгласи да признае отвъдморски партньорства сред лица от един и същи пол при даване на визи. Може би това е повода двойката да се омъжи в Канада. Снимките от сватбения ден демонстрират по какъв начин двете девойки се държат за ръце и се прегръщат.

" Всички сме били наранени, само че в случай че можеш да мечтаеш за любовта, можеш и да я откриеш. Любовта е милостива, тя не съди. Любовта е и мощ, и уязвимост. Любовта може да провокира огромни промени. Любовта побеждава! ", написа Ета.

Момичето е плод на любовта на Джеки Чан с някогашна кралица на хубостта, с която е имал връзка в края на 90-те. Самата Ета наскоро показа, че в никакъв случай не може да одобри Джеки Чан като собствен татко и гледа на него като на чужд. Самият Чан пък към момента не е коментирал новината за сватбата на щерка си.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР