Дъщерята на Дейвид Хаселхоф Тейлър Хаселхоф вече е омъжена жена.

...
Дъщерята на Дейвид Хаселхоф Тейлър Хаселхоф вече е омъжена жена.
Коментари Харесай

Какво се случва с дъщерята на Дейвид Хасалхоф

Дъщерята на Дейвид Хаселхоф Тейлър Хаселхоф към този момент е омъжена жена. 32-годишният сътрудник по недвижими парцели за 33-годишния Мадисън Фиоре подписаха брак на 4 февруари в Ethereal Gardens в Ескондидо, Калифорния, разкриват от Yahoo Life. Тейлър признава, че е било " зрелищно " да види толкоз доста от фамилията и приятелите си, събрани дружно на огромния й ден.

" Никога няма да не помни този миг, когато видях толкоз доста познати и обичани лица. Беше просто емблематично възприятие. Беше толкоз зрелищно. " Както може да се чака, Тейлър е предадена на бъдещия си брачен партньор от нейния звезден татко от " Спасители на плажа " - Дейвид Хаселхоф. И двамата наподобяват ужасно, до момента в който вървят към олтара под звуците на " Bittersweet Symphony ".

И макар че булката се пробва да управлява страстите си, тя не съумява да се овладее, когато вижда татко си. Тогава стартира " истерично плаче " със сълзи от наслада, разкриват от . 

" Мисля, че повода, заради която започнах да рева, когато видях татко си, e тъй като той постоянно е бил огромна светлина в живота ми. Той също е толкоз подкрепящ и толкоз любящ и знам какъв брой доста го е грижа за моето благоденствие и моето благополучие. "

Тейлър и Мадисън в началото се срещат в приложение за запознанства, като се сгодяват през декември 2021 година Снимки от сватбата за момента могат да се видят единствено на истории в профила на Тейлър Хасалхоф.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР