Дъщерята на Бони е не само красива млада дама, но

...
Дъщерята на Бони е не само красива млада дама, но
Коментари Харесай

Красивата щерка на Бони пее песен на Агилера, Софи Маринова коментира

Дъщерята на Бони е освен красива млада дама, само че и явно ще върви по стъпките на известната си и надарена майка.

Поне по този начин наподобява, в случай че съдим от новото видео, което Бони качи в профила си в обществената мрежа Инстаграм.

Клипчето е снимано в парк, а на него чаровницата пее ария на поп певицата Кристина Агилера. Песента се споделя I Got Trouble и е част от джаз и соул двойния албум на Агилера Back to Basics от 2006 година Песента е въодушевена от музиката на 20-те години на XX в., и е напълно в стилистиката на този интервал. Самата ария е записана да звучи по този начин, като че ли е пусната на остарял грамофон.

Виж още:

Михаела събра позитивни мнения, като множеството я предизвикват да продължи да се занимава с музика. Самата тя загатва за проектите си и в самото видео, където споделя, че продължението ще пусне скоро. В мненията се вижда реакцията на Софи Маринова, която е оставила няколко емоджита – целувка и сърце.

Бони от своя страна е написала към видеото:

" Ще даде ли Миa това, което гласи текста " нещо, което няма в никакъв случай да забравите ". Някои медии пишат, че Миа е артистичен псевдоним, което може би значи, че младата хубавица се готви за огромната музикална сцена.

Дали обаче това ще се окаже по този начин и в кой жанр ще се подвизава младата Михаела, занапред следва да разберем.

Виж още:

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР