Дъщерята на Боби Пауър Кейтлин Едсфорт отдаде почит на покойния

...
Дъщерята на Боби Пауър Кейтлин Едсфорт отдаде почит на покойния
Коментари Харесай

Дъщерята на Боби Пауър отдава почит на баща си със снимка на него в деня на сватбата след смъртта му

Дъщерята на Боби Пауър Кейтлин Едсфорт отдаде респект на починалия футболист в обществените медии след известието за гибелта му.

Бащата на три деца Пауър, който беше единствено на 40, прекара известно време в академията на Манчестър Юнайтед и също по този начин работи като артист, най-известен с ролята си в „ Има единствено един Джими Гримбъл “. Той страдаше от рак на панкреаса и беше изместен в приюта на доктор Кершоу в Олдъм малко преди гибелта си през февруари.

„ Почивай в парадайса, баща, няма потребност да страдаш повече “, написа 19-годишната Кейтлин във Facebook. „ Обичам те вечно и постоянно съм постоянно признателна за всичко, което направи за мен, най-хубавият баща на света. “

Освен известието тя показа фотография на Пауър в деня на сватбата му. Футболистът се ожени за обичаната си от детството Джема Пауър-Блис на Свети Валентин, единствено седмици преди гибелта си.

Майката на Пауър Естрела Бари беше измежду тези, които отдадоха респект към спортиста, който също работеше като персонален треньор. „ Ако не беше...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР