Дъщерята на бившия собственик на Формула 1 Бърни Екълстоун -

...
Дъщерята на бившия собственик на Формула 1 Бърни Екълстоун -
Коментари Харесай

Дъщерята на бившия собственик на Формула 1 понесе жесток удар

 Дъщерята на някогашния притежател на Формула 1 Бърни Екълстоун - Тамара, понесе нечовечен удар. От дома й в Лондон са откраднати скъпоценни камъни на стойност 50 милиона паунда, заяви " Гардиън ".

Щерката на богаташа Бърни Екълстоун живее до " Хайд парк ". Тамара не е била вкъщи си, когато крадците са отмъкнали бижутата й. Разбили са сейфовете в спалнята й, които споделя със брачна половинка си Джей Рътланд.  

" С горест оповестявам, че в действителност е имало навлизане с щурм в парцела на Тамара. Охраната спомага на полицията по отношение на случая ", изясни представителят на Екълстоун, добавяйки - " Семейството и най-много Тамара са вбесени след случката. Освен това у тях има и доза терзание ". Към момента няма задържани, следствието по случая продължава.

На Острова напомнят, че Тамара Екълстоун купува дома си в Лондон през 2011 година за 45 милиона паунда. Той разполага с 55 стаи. След това моделът похарчва още милиони за ремонт и възобновяване на къщата. В тях са включени построяването на частен нощен клуб, боулинг, под земята басейн, салон за хубост, спа център за кучета и асансьор за кола.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР