Дъщерята на бившия премиер Бойко Борисов на 5 март отпразнува

...
Дъщерята на бившия премиер Бойко Борисов на 5 март отпразнува
Коментари Харесай

Любовната история на дъщерята на Борисов

Дъщерята на някогашния министър председател Бойко Борисов на 5 март отпразнува своя 39-и рожден ден. Венета Борисова в последно време отбелязва мотива в стеснен фамилен кръг, а с сантиментални жестове постоянно я изненадва нейният обичан Иван, с който ги свързва близо 25-годишна любовна история, написа вестник Ретро.

Макар двамата да са родители на две деца – Бойко и Иван, към момента не са минали под венчилото. Романът им обаче е дълготраен и е придружен от редица тествания, до момента в който заживеят щастливо. Всъщност Венета и Иван се срещат още в ранното си детство. Настоящият шурей на Бойко Борисов също е родом от Банкя и е дете на комшийско семейство. С Венета израстват на една и съща улица, а къщите им се намират на 200-300 метра една от друга. Първите им любовни трепети пламват в учебното заведение.

По-големият с 2 години от Венета Иван защитавал момичето на Бойко от локалните хулигани и още като младеж спечелил благоволението на Борисов, описа преди време някогашният министър председател. В края на 90-те пътищата им обаче се разделят. Дъщерята на водача на ГЕРБ отпътува за Щатите при своята майка Стела, с която Борисов се развежда цивилизовано. В Америка Венета отива, с цел да продължи образованието си и да сбъдне фантазиите си за реализация. Тя се отдава на учението и взема цели три дипломи от влиятелния калифорнийски университет – пo мeждyнapoдни иĸoнoмичecĸи oтнoшeния, бизнec aдминиcтpaция и финaнcи.

Иван и Венета в Съединени американски щати

Става част и от женския тенис тим на колежа „ Фулъртън “ в Калифорния и името ѝ влиза в листата на декана за отличници. След дипломирането си стартира работа в интернационално сдружение, където натрупа стаж, само че за малко. Докато е към момента в Щатите, тя не прекъсва връзката си спървата си ученическа обич Иван. След години излиза наяве, че той по този начин и не съумял да я не помни и тъжал, до момента в който живеели на разнообразни континенти. Иван не се отказал да се бори за сърцето на Венета и отпътувал при нея в Америка, в началото сякаш просто на посетители, а след това двамата заживели там дружно.

През 2013 година обаче решили да се приберат в родината за непрекъснато и да свият фамилно гнездо тук. Връщат се в родната Банкя, където се откриват, а след 3 години на бял свят се появява първородният им наследник Бойко, кръстен на своя дядо. През 2018-а Венета и Иван разшириха семейството с още един член и станаха родители на втори наследник, който носи името на татко си Иван. Малкият Бойко в края на този януари стана на 6 годинки и се готви да бъде първокласник, а Иван през юли ще навърши 4.

Грижовната Венета напълно се е посветила на развъждането им и е всеотдайна майка. За рождените им дни ги затрупва с забавни изненади и им спретва тържества за знамение и приказ със собственоръчно направени украси и занимания. Всички фамилни празници тя и половинката ѝ означават край фамилната софра дружно с нейния татко и роднините от семейството. В името на фамилията си към този момент е оставила кариерата си на икономист на назад във времето, с цел да обгрижва двамата си синове.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР