Дъщерята на бившия премиер Бойко Борисов – Венета че ще

...
Дъщерята на бившия премиер Бойко Борисов – Венета че ще
Коментари Харесай

Сълзлив роман: Любовният живот на Бойковата щерка – целомъдрен и непорочен

Дъщерята на някогашния министър председател Бойко Борисов – Венета че ще отпразнува своя 39-и рожден ден с Иван, с който ги свързва близо 25-годишна любовна история,  пише  Ретро.



Макар двамата да са родители на две момчета, към момента не са минали под венчило. Иван и Венета се познават от ранното си детство. Настоящият шурей на Бойко също е от Банкя и се израснали на една и съща улица. Първите любовни трепети припламнали  в учебното заведение.

В края на 90-те пътищата им се разделят. Венета отпътува за Съединени американски щати при майка си.  Там тя взима цели три дипломи.  В Щатите не прекъсва връзката с първата си ученическа обич. След години излиза наяве, че той по този начин и не съумял да я не помни и тъжал, макара да живеели на разнообразни континенти. Не се отказал да се бори за  сърцето на своята обичана и отпътувал при нея в Америка, в началото сякаш на посетители, а следствие двамата заживели дружно. През 2013 година решили да се приберат в родината за непрекъснато и да свият фамилно гнездо. Връщам се в родната Банка където се откриват. След три години на бял свят се появява първородният им наследник Бойко. През 2018 Венета роди втория си наследник Иван.

Така описаната история припомня сюжета на насълзен рован, в който основната героиня  води правоверен и непокварен живот, разясняват зевзеци. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР