Дъщерята на бившия кмет на Пловдив Славчо Атанасов - Силвия,

...
Дъщерята на бившия кмет на Пловдив Славчо Атанасов - Силвия,
Коментари Харесай

Дъщерята на Славчо Атанасов стана д-р Стоева

Дъщерята на някогашния кмет на Пловдив Славчо Атанасов - Силвия, от през вчерашния ден публично е лекар. Заедно с сътрудниците си от Випуск 2018 на факултета по медицина към МУ - Пловдив тя получи дипломата си по време на публична гала в Драматичния спектакъл.

Д-р Стоева приключи медицина със междинна оценка от цялото следване 5.42. Силвия от дълго време не се обявява с семейството на татко си, с цел да не получава непотребни подкрепи в университета. Решена е да съумява сама в живота, а не да върви напред с името на Славчо Атанасов. Вчера той си бе взел отпуск от Народното събрание, с цел да участва на церемонията дружно със брачната половинка си Елена. Двамата бяха извънредно щастливи за Силвия.

" Това е един от най-вълнуващите моменти в живота ми до момента. От дете Силвия мечтаеше да стане доктор. Като дребна по през целия ден лекуваше куклите си. Пожелавам да е все по този начин лъчезарна и да стане заслужен човек и добър експерт ", съобщи гордият баща, като отрони и няколко сълзи.

Отличник на випуска е Марин Канарев, приключил следването си и държавните изпити с 6.00. Правнукът на основателя на пловдивската Пожарна команда бе почетен с плакет „ Златен Хипократ ”.

152 лекари, готови за професионална реализация в най-хуманната специалност, поставиха през вчерашния ден Хипократовата клетва пред здравната общественост в града, преподаватели, близки и другари. От завършващите 44 са задгранични студенти от 12 страни, като от тях 37 са минали образование по специалността напълно на британски език, 7 са с отличен триумф. С отличен над 5.50 триумф от следването и държавните изпити са 55 дипломанти. Средният триумф от следването на завършващите е Много добър 4.97, а от държавните изпити е Много добър 5.21. На церемонията бяха оповестени за първи път две поименни стипендии на имената на двама изтъкнати военни лекари, ученици на Медицинския факултет на МУ-Пловдив - военачалник Стоян Тонев и полковник Митър Тонев. Те отидоха при Христо Петровски и Борислав Карагюлев.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР