Дъщерята на Бионсе и Джей Зи - Блу Айви, попадна

...
Дъщерята на Бионсе и Джей Зи - Блу Айви, попадна
Коментари Харесай

Дъщерята на Бионсе с номинация за Грами

Дъщерята на Бионсе и Джей Зи - Блу Айви, попадна в листата с номинираните за най-хубаво видео около появяването й в клипа към парчето " Brown Skin Girl " на надарената й майка.

В момента щерка, майка и татко (който също влиза в кадър) се борят за влиятелната статуетка дружно с Фючър и Дрейк (видеото към " Life is Good " ), Андерсън Паак ( " Lockdown " ), Хари Стайлс ( " Adore You " ) и Уудкид ( " Goliath " ).

Малката Айви е едвам на осем и е единствено с една година по-голяма от най-младата носителка на Грами, Лиа Пийсъл. Едноименната й група The Peasall Sisters завоюва златен грамофон в категорията Албум на годината през далечната 2001 година

Но и Блу Айви има с какво да се похвали. Същото това присъединяване в сингъла " Brown Skin Girl " я трансформира в най-младия собственик на премия BET.

Нищо чудно да се появи и в листата с номинирани за Оскар, този път поради ролята й във кино лентата Black Is King, режисиран от (познайте от кого) Бионсе, написа MSN.
 Бионсе, Блу Айви и заключителен филмов откъс на Black is King
Първата роля на дъщерята на Бионсе

Дебют на щерка й

Церемонията по връчването на Грами ще се състои на 31 януари следващата година и всеки може да поддържа своя любимец, като гласоподава онлайн на формалния уебсайт на звездната ранглиста.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР