Дъщерята на Анелия и Коко Динев - Ивон не е

...
Дъщерята на Анелия и Коко Динев - Ивон не е
Коментари Харесай

Дъщерята на Анелия показа лукс в чужбина

Дъщерята на Анелия и Коко Динев - Ивон не е от най-активните в обществените мрежи и по тази причина всеки неин нов пост провокира неспокойствие измежду почитателите ѝ.

През уикенда Ивон пусна своя фотография от скъпарско пътешестване из Европа. А по всичко проличава, че наследницата на Анелия е решила да си подари вояаж до най-романтичния град на планетата - Париж. Динева театралничи пред Триумфалната арка в състезателен екип и получи голям брой одобрителни мнения, написа woman.bg.

Гордата майка Анелия побърза да разяснява поста на щерка си с късото “Красотааа” написано на латиница. Преди години Ивон стана обект на рецензии в медиите, откакто едвам на 14-годишна възраст си уголеми устните.

Междувременно Анелия стана един от участниците в десетия сезон на „ Като две капки вода “. Останалите звезди в настоящия сезон на шоуто са Александър Сано, Есил Дюран, Алисия, Крисия, Мариана Попова, Дарин Ангелов, Краси Радков, Моню Монев и Руслан Мъйнов. Анелия се показа последна в първия лайв. Тя избра да дебютира на сцената с шлагера на гръцката изпълнителка Елена Папаризу – “My Number One”.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР