Дъщерята на американския президент Доналд Тръмп, Иванка Тръмп, която е

...
Дъщерята на американския президент Доналд Тръмп, Иванка Тръмп, която е
Коментари Харесай

Иванка Тръмп призова баща си да спре политиката за разделяне на деца-мигранти

Дъщерята на американския президент Доналд Тръмп, Иванка Тръмп, която е негова съветничка и довереница, е призовала татко си да постави завършек на политиката за делене на деца от техните родители мигранти, арестувани на границата с Мексико, съобщи "Франс прес ".

Тръмп е загатнал, че щерка му Иванка го е подтикнала да постави завършек на тази процедура. Президентът на Съединени американски щати признал, че би трябвало да се приключи разделянето на деца от родителите им и че фрагментите на разграничени от родителите деца били прекомерно мъчителни, и търсел законно решение на въпроса.Иванка Тръмп е видяла фрагментите и е споделила, че поради редица аргументи този въпрос би трябвало да бъде организиран.

Дъщерята на президента на Съединени американски щати не е реагирала обществено на противоречивата процедура на делене на деца от родителите им без документи, породила редица рецензии както на националната, по този начин и на интернационалната политическа сцена.

Вчера губернаторът на Ню Йорк Андрю Куомо разгласи, че щатът ще нападна в съда администрацията на Тръмп за нарушаване на конституционните права на децата мигранти и техните фамилии. Той сподели, че управляващите в Ню Йорк имат информация за над 70 деца, настанени във федерални центрове в щата, откакто са били разграничени от родителите им, отбелязва Българска телеграфна агенция.

Ню Йорк, който е бастион на демократите и олицетворение на имиджа на Америка като имигрантска земя, се опълчва от идването на Тръмп на власт на всички ограничения за ограничение на миграцията, подхванати от неговата администрация.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР