Дъщерята на американския президент Доналд Тръмп Иванка отчете, че притежава

...
Дъщерята на американския президент Доналд Тръмп Иванка отчете, че притежава
Коментари Харесай

Иванка Тръмп отчете богатство от 66 млн. долара, мъжът ѝ забравил, че има имоти за 10 млн.

Дъщерята на американския президент Доналд Тръмп Иванка регистрира, че има имущество на стойност минимум 66 млн. $, излиза наяве от подадените от нея документи, разкриващи финансовото ѝ положение. 

От документите излиза наяве, че предходната година тя е спечелила 13,5 млн. $, включително над 2,4 млн. $ от новия хотел " Тръмп ", който се намира до Белия дом и който стана причина основни прокурори да подадат иск против Тръмп в съда. Те оповестиха, че в хотела са настанявани държавни представители при визити в Съединени американски щати, като по този начин Тръмп е  " получил милиони от непознати държавни управления ". 

Съпругът на Иванка Джаред Къшнър, който е почитан консултант на Тръмп, поправя документите, откакто ги подаде. Той призна, че инцидентно е пропуснал да заяви, че има над 70 парцела на обща стойност минимум 10,6 млн. $. 

По-рано тази година Иванка Тръмп и брачният партньор ѝ се отхвърлиха от управлението на своите компании и напуснаха жилището си в Манхатън, с цел да се реалокират във Вашингтон, напомня АП, представена от Българска телеграфна агенция. 

В средата на юни Доналд Тръмп заявява приход от 288 милиона $ за предходната година, включително близо 20 млн. $ от хотела до Белия дом, отворен през септември 2016 година Доходът му идва от 565 компании и организации. Президентът заявява и отговорности в размер на 315 милиона $.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР