Дъщерята на Александър Дугин, който е считан за ултранационалистичен идеолог

...
Дъщерята на Александър Дугин, който е считан за ултранационалистичен идеолог
Коментари Харесай

Взривиха колата на Дугин, загинала е дъщеря му

Дъщерята на Александър Дугин, който е считан за ултранационалистичен идеолог на концепцията за " новия (руски) свят " и е прочут като " мозъка на Путин ", е починала.

Информацията е отразена както от съветската държавна осведомителна организация ТАСС, по този начин и от украинската УНИАН.

Джип Land Cruiser Prado, в който е пътувала Дария Дугина, 30-годишната щерка на съветския мъдрец Александър Дугин, е бил взривен край село Болшие Вяземи в Московска област, оповестяват няколко съветски канала в " Телеграм ".

По тяхна информация Дария Дугина е починала на място.

По първична информация колата се е взривила в придвижване.

Цигуларят Пьотр Лундстрем заяви, че Дария Дугина се прибирала от патриотичния фестивал " Традиция " в Подмосковието, където философът е изнесъл лекция за " метафизичния дуализъм на историческото мислене ", самият Дугин е трябвало да пътува в същата кола, само че се е случило по този начин, че се е качил в друга ", написа той.

Андрей Краснов, началник на придвижване " Руски небосвод ", твърди пред ТАСС, че колата е на Дугин.

Краснов пък разяснява, че или Дугин, или и двамата са били цел. Засега няма публични данни от съветските управляващи дали става въпрос за атентат, само че информацията в медиите е за " гърмеж в придвижване ".

" Това е колата на татко й, Даша кара друга кола, само че през днешния ден тя караше неговата кола, а Александър Гелиевич пътуваше по различен метод. Той се върна и беше на мястото на нещастието. Доколкото разбрах, цел е бил директно Александър Гелиевич, а може би и двамата ", добави още Краснов.

Александър Дугин е мъдрец и политолог, който пропагандира концепциите на " евразийството " - основаването на свръхдържава посредством интеграция на Русия с някогашните руски републики. Александър Дугин неведнъж е именуван от западните медии " мозъкът на Путин ".

Дугина е считана за правилен почитател на татко си.

Дария Дугина неотдавна беше включена в листата със наказания на Обединеното кралство.

Ето някои от изявленията на Дугин и неговата щерка:

" Специалната интервенция на Русия в Украйна е предизвикателство за еднополюсния свят, тя ще докара до нов международен ред " - Дугин.

" Не можем да загубим тази война. В противоположен случай целият свят ще се трансформира в огромен пожар " - Дугин.

" Нашите бойци няма да се върнат вкъщи, до момента в който не бъдат унищожени цели в цялата страна и не бъде открита сигурност, или до момента в който Зеленски не се съобщи " - Дугин.

" Процесът на отрезвяване на Европа ще бъде доста мъчителен, може би даже революционен. Отношението към Украйна ще стане по-неутрално, само че ще остане предубедено. Политиците ще се опитат да запазят салдото и да водят разговор, може би не директно, а посредством неутрални страни, да вземем за пример посредством Турция " - Дугина.

" Западните политици стопираха да повдигат тематиката за мирните договаряния. За тях има единствено нападателна поддръжка за киевския режим, който изживява последните си дни " - Дугина.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР