Дъщерята на Ахмед Доган е избрала журналистика за свое амплоа,

...
Дъщерята на Ахмед Доган е избрала журналистика за свое амплоа,
Коментари Харесай

Доган прави дъщеря си ТВ водеща! Демет следва журналистика в СУ, готви се за телевизията

Дъщерята на Ахмед Доган е избрала публицистика за свое амплоа, разбра HotArena.

Демет е финален курс студентка по специалността в Софийски университет и към този момент крояла проекти за кариерното си развиване, които били свързани с тв ефира.

Наследничката на Сокола от известно време насам станала част от фрагментите, които работят за университетската телевизия „ Алма Матер “ и постоянно заставала пред камерите, с цел да води свое предаване . Студентката не страдала от театрална тресчица и се справяла ловко с ролята на водеща, а поощрението на ръководителите й давало самочувствие да мечтае скоро да бъде част от редиците на някоя от националните малките екрани, писа „ Ретро “.

Докато по-големият й брат Демир, който неотдавна подари Сокола с първи внук, оглавява собствен личен бизнес и живо се интересува от партията, на която баща му е почетен ръководител, Демет била по-артистично настроена и страняла от политическите каузи на Движение за права и свободи.

Истинската й пристрастеност в действителност била поезията и тя постоянно изливала усеща и страсти върху белия лист, само че не желаела да се занимава професионално с писане. Това проличало и от желанието й да специализира в университета с профил телевизия, въпреки да имала избор да уточни още печатна или радиожурналистика.

Артистизмът си Демет е наследила от своята майка – втората брачна половинка на Доган – Ширин Карнобатлъ. Бившата брачна половинка на политика е приключила НАТФИЗ, била е тв говорителка за малко, а точно като водеща на новинарския блок на турски език по Българска национална телевизия спечелила вниманието и благосклонностите на Сокола. В момента Ширин продължава да е част от културните среди, само че в ролята на специалист в Министерството на културата.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР