Дъщерята на афганистанския посланик в Пакистан е била отвлечена за

...
Дъщерята на афганистанския посланик в Пакистан е била отвлечена за
Коментари Харесай

Отвлякоха и малтретираха дъщерята на посланик

Дъщерята на афганистанския дипломат в Пакистан е била отвлечена за малко и измъчвана от незнайни нападатели. Сисила Алихил се прибирала към дома си в Исламабад, когато била отвлечена за няколко часа и подложена на " тежки мъчения ", се споделя в изказване на афганистанското външно министерство, без да се оповестяват повече детайлности.

" След като беше освободена от похитителите, госпожица Алихил получава медицински грижи в болничното заведение ", прибавя външното министерство. В изказването се приканва за следствие на случая и отбрана за афганистанските дипломати. Пакистанският дипломат в Кабул е бил свикан, с цел да му бъде изразено публично недоволство, добави министерството, съобщи bTV.

Външното министерство в Исламабад заяви, че Алихил е била отвлечена, до момента в който е карала кола чартърен и полицията проверява " притеснителния случай ". Охраната на афганистанския дипломат и фамилията му е подсилена, прибавят пакистанските дипломати. Вътрешният министър на Пакистан шейх Рашид Ахмед съобщи, че министър председателят Имран Хан желае казусът да получи най-голям приоритет и отговорните да бъдат хванати до 48 часа.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР