Дъщерята на 7-кратния световен шампион във Формула 1 Михаел Шумахер

...
Дъщерята на 7-кратния световен шампион във Формула 1 Михаел Шумахер
Коментари Харесай

Вдъхна ли надежда дъщерята на Шумахер?

Дъщерята на 7-кратния международен първенец във Формула 1 Михаел Шумахер – Джина-Мария даде мистериозен знак по отношение на положението на своя татко. Очевидно щерката на великия водач не губи вяра в цялостното му възобновяване след ужасния ски случай преди 4 години.

Шампионски болид на Шуми се продаде за 7,5 милиона евро

На 29 декември 2013 година Шуми падна тежко по време на почивка във френските Алпи и удари главата си в камък, прикрит под снега. Това му нанесе съвсем съдбовни черепно-мозъчни контузии, като незабавна интервенция избави живота на състезателя. След значителен престой в гренобълската болница фамилията на Шумахер го води надалеч от общественото внимание и от този момент насетне информацията по отношение на действителното му положение са сведени до най-малко.

Ще стане ли знамение с Михаел? Пращал положителни сигнали

20-годишната Джина-Мария не крие, че не стопира да се надява, употребявайки акаунта си в Туитър. „ Има единствено едно благополучие в този живот – да обичаш и да бъдеш обичан”, написа дъщерята на Шумахер и придружи обявата с хаштагове „ продължи да се бориш” и „ тим Михаел”.

10 години Gong.bg - топ 10 на най-великите водачи от Ф1

Бивш управител на Шумахер прикани: Кажете истината!

Думите биха могли да имат всякакво значение поради осведомителното затъмнение, което брачната половинка на водача Корина и неговият управител постановиха. Дотук се знаят детайлности само за диагнозата, сложена на водача в Гренобъл, където той претърпя 2 мозъчни интервенции в границите на 48 часа директно след случая.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР