Дъщерята и зетят на президента на САЩ Доналд Тръм са

...
Дъщерята и зетят на президента на САЩ Доналд Тръм са
Коментари Харесай

Иванка Тръмп и нейният съпруг Джаред Кушнер са спечелили 82 млн. долара през миналата година



Дъщерята и зетят на президента на Съединени американски щати Доналд Тръм са съумели да си докарат през предходната година най-малко 82 млн. $ под формата на външни приходи, до момента в който в това време са били съветници към Белия дом, с помощта на разнообразни капиталови покупко-продажби от компании, които преди този момент са били под тяхно управление, заяви в понеделник вестник " Вашингтон пост ", представен от Франс прес.

Иванка Тръмп е отчела 3,9 млн. $ от нейното присъединяване в Trump International Hotel във Вашингтон, както и над 2 млн. $ платено обезщетение от Trump Organization, уточни " Вашингтон пост ", цитирайки данни от публични финансови заявления, оповестени в понеделник.

Съпругът й Джаред Кушнер пък е спечелил повече от 5 млн. $ от приходите от компанията Kushner Cos, притежаваща апартаментен комплекс Quail Ridge в Ню Джърси. Кушнер също по този начин разгласи приходи от десетки компании, свързани с компании за недвижими парцели на неговото семейство, като си е докарал общо най-малко 70 млн. $ доходи през 2017-а година, добавя " Вашингтон Пост.

Това значи, че Джаред Кушнер и Иванка Тръмп, които прекратиха ежедневното ръководство на своите компании, до момента в който са чиновници в Белия дом, към момента съумяват да получават големи приходи от други компании по време на тяхното присъединяване в държавното ръководство.

" Вашингтон пост " прави оценка, че активите на Кушнер през предходната година са били сред 179 милиона до 735 милиона $ спрямо активи сред 55,3 милиона и 75,6 милиона за Иванка Тръмп, като отбелязва, че Офисът за държавна нравственос (Office of Government Etica) употребява много необятни диапазони при оценка на активите и пасивите на държавните чиновници на високи постове.

През юли 2017-а година, от когато датират и последните финансови заявления на известната двойка, взаимният ѝ приход е бил минимум 19 млн. $ от бизнес инициативи и още 80 млн. $ от недвижими парцели и други доходи сред януари 2016-а и началото на 2017-а година.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР