Дъщеря убила баща си след семейна вечеря вечеря и след

...
Дъщеря убила баща си след семейна вечеря вечеря и след
Коментари Харесай

Кървав ужас! Дъщеря уби и разчлени баща си, предложил немислимото

Дъщеря умъртвила татко си след фамилна вечеря вечеря и по-късно разчлени тялото му. Зловещо ликвидиране е осъществено в четвъртък в град Балашиха в Русия.

Жената, която е на 52 години и се посочва от локалните медии единствено като Татяна, е с наложена мярка задържане под стража за два месеца, оповестява „ Курир “.

По искане на прокуратурата съдът ѝ наложи мярка за неотклонение задържане под стража до 1 юни 2024 година Следователи и криминалисти са иззели два ножа и секира. Назначена е съдебно-медицинска експертиза, изясни говорителката на Следствения комитет за Московска област.

По време на фамилната вечеря бащата почнал да тормози щерка си.

Татяна сграбчила кухненски нож, намушкала татко си в гърдите, а по-късно се пробвала да прикрие следите си. Тя почнала да реже тялото с секира, сложила елементи от тялото в хладилника, а ръцете и краката изхвърлила в канализацията покрай къщата.

По-късно тя се обадила в полицията и признала какво е направила. След това изплували и мрачни фамилни секрети.

Оказало се, че мъжът постоянно идвал на посетители на щерка си. Татяна съжалявала самотния си татко и му приготвяла храна. Мъжът останал вдовец през декември и нямал никого с изключение на щерка си и внучката си. Съпругът на Татяна, с който тя живяла повече от 10 години, умрял от ковид преди две години, написа Телеграф.

Бащата неотдавна почнал да демонстрира вреден интерес към щерка си и се твърди, че ѝ предложил да вършат секс. Посочва се, че той ѝ споделил, че си купува хапчета за потентност. Татяна била изрично срещу и дала отговор с думите: „ Тате, какво правиш, ти си ми татко! “.

Близките настояват, че дамата, която е счетоводител, не е нечовечен човек и в никакъв случай не биха си помислили, че е способна на ликвидиране.

На съвещанието Татяна сподели, че е умъртвила татко си в припадък на гняв.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР