Дъщеря сподели сърцераздирателния момент, в който нейният умиращ баща разкри

...
Дъщеря сподели сърцераздирателния момент, в който нейният умиращ баща разкри
Коментари Харесай

„Моят умиращ баща ми каза защо ме обиди на смъртния си одър, искаше прошка“

Дъщеря показа сърцераздирателния миг, в който нейният обречен на смърт татко разкри за какво е бил толкоз нечовечен към нея преди десетилетие. Инцидентът, до момента в който двамата се возеха в камиона на родителя, изяждаше от този момент и беше последният път, когато тя беседва с него, преди да разбере, че е неизлечимо болен.

В обява в Reddit, тя написа: „ Баща ми умря преди две седмици от рак. През последните няколко седмици от живота си той го прекара в приют, заобиколен от фамилията. Аз и татко ми не сме имали топла връзка или връзка в всички. "

След като навърши 18 години и се дипломира, тя се отдалечи от вкъщи, с цел да стартира сполучлив нов живот и поддържаше контакт единствено с майка си и братята и сестрите си, както и с няколко близки другари. Последният път, когато е общувала с татко си, беше преди да замине за колежа.

Тя написа: „ Последният път, когато приказвах с татко ми, когато не беше болен, беше, когато имах боязън от бременност, преди да отпътува за колежа. Бях в камиона на татко ми,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР