Дъщеря ни се възстановява, надяваме се скоро да можем да

...
Дъщеря ни се възстановява, надяваме се скоро да можем да
Коментари Харесай

Родителите на Станислава от Брестник с шокираща версия: Някой я е влачил и е опитал да ѝ пререже гърлото и то няколко пъти!

Дъщеря ни се възвръща, надяваме се скоро да можем да беседваме с нея. Нямаме визия какво се е случило, само че сме безусловно сигурни, че Съни не би протегнала ръка на живота си. Тя е обикновено, будно момиче и в живота й няма нищо, което би я подтикнало към сходна стъпка. Това обявиха родителите на 23-годишната Станислава Додова - Мария Додова и Димитър Георгиев пред trafficnews.bg.  

Момичето бе открито с дълбока прорезна рана на гърлото в двора на фамилната къща в село Брестник. Станислава е оживяла по знамение, защото раната е доста тежка, а прорезът е на милиметри от сънната артерия. До момичето е открит кухненски нож, който е от домашната посуда са фамилията. Полицията работи по разнообразни версии, само че Станислава към момента не може да комуникира и не е разказала какво се е случило във съдбовната нощ.   Родителите на момичето желаеха да опишат за техните съмнения за случая. И двамата обаче са безапелационни, че щерка им не е направила опит за самоубийство.   „ Съни е добре поради обстановката.

Настанена е в КАИЛ, където е под непрестанно лекарско наблюдаване. Контактна е, възвръща се. Надяваме се до няколко дни да я реалокират в друга клиника, с цел да можем да я виждаме. До този миг не ни пускат при нея и я видяхме единствено за минута, когато я изкараха от операционната. Тя беше още под анестезия “, изяснява Димитър Георгиев.   Майка ѝ Мария изясни какво се е случило в петък: „ Прибрах се от работа дружно с дребния си наследник Гошко. От по-големия ми наследник Янко разбрах, че към 16.30 Съни е тръгнала за Пловдив, където имала среща с другарка. Малкият излезе, а аз щях да стартирам да подготвям вечеря. Чух обаче някакъв звук извън, където имаме железно скеле и взех решение, че някой е влезнал да краде. В селото има едно момче, което обикаля по къщите. Излязох на терасата и чух някакво ридание. Казах на Янко да пристигна с мен да забележим какво става. Той светеше с фенерчето на телефона и вървеше пред мен. В един миг ми сподели: „ Мамо, тук има кръв “. Казах му незабавно да се върне и се обадих на 112 като обясних обстановката. От там ми споделиха да отида в центъра да посрещна колата за спешна помощ и полицията. Линейката пристигна след 10 минути и дежурният екип влезе в двора, а аз останах да очаквам полицията.

До този миг нямах никаква визия кой лежи на двора “.   „ Всъщност лекарите ми споделиха, че има потърпевша жена и ме помолиха да се опитам да я разпозная. Аз обаче не мога да виждам кръв, става ми неприятно и споделих, че не мога. Не разреших и на сина ми. След това обаче започнах да звъня на Съни да я запитвам по кое време ще се прибира и телефонът й даваше свободно. Полицаите попитаха на каква възраст е щерка ми, по какъв начин наподобява, а по-късно извадиха фотографията й от БДС и ме попитаха дали е тя. Тогава разбрах, че в действителност раненото момиче е Съни. Междувременно Димитър се прибра и тръгнахме за болничното заведение в Пловдив “, прибавя майката.    Родителите са безапелационни, че Станислава не би направила опит за самоубийство, макар че до нея е открит нож от кухнята.   „ Категорични сме и то по няколко аргументи. Лекарят, който я оперира, ни сподели че има 5 ходови рани, т.е острието няколко пъти е прекарано по шията й. Според доктора това е невероятно за самичък човек, и то момиче. Съни е открита затрупана от една железна структура, която бе в двора на къщата. Тя е 45 кг, а структурата я носят двама мъже. Тя няма по какъв начин да я помръдне.

Има голяма синина на гърба, коленете й са ожулени, като че ли е влачена. След това стигаме до претекста. В някакви уеб сайтове четах, че повода е била любовна драма. Станислава няма другар, тъй че няма по какъв начин да има любовна драма. Познаваме децата си и знаем по кое време имат някакъв проблем. Ние сме доста сплотено семейство. Всяко нещо се разисква и се взема решение с консенсус. Ако Съни имаше някакъв проблем, щеше да й проличи. Да не приказваме, че тя е доста страхлива и това, което се е случило, няма по какъв начин да го извърши сама. Аз единствено като я погледна, знам какво мисли. Колкото до ножа, може да е бил на открито, на масата в двора, защото постоянно го използваме да чистим кромид и го оставяме на открито “, описа Димитър.  

„ Познавам децата си. Съни не пие алкохол, не пуши, не използва опиати. Излиза с приятелки понякога, само че като цяло е домошарка. Разговаряхме с братята й, с най-хубавата й другарка - всички са в потрес, само че са уверени, че не е опит за самоубийство. Семейството ни живее непретенциозно, само че нямаме финасови проблеми. Децата ни постоянно са били задоволени. Съни от известно време не работи. Докато учеше в университета, работеше на бензиностанция, само че по-късно напусна, тъй като им трансформираха промените й й беше неловко. Беше в бюрото по труда и смяташе напролет да стартира още веднъж работа “, показва още той.   „ Мисля, че са я наблюдавали и са я нападнали. Може да е за обир. Тя няма врагове, фамилията ни също. Чакаме да се възвърне и да приказваме с нея. Но когато сестрата в КАИЛ я е попитала дали помни какво се случило, тя е изпаднала в потрес. Надяваме се полицията да разплете случая “, счита майката Мария.
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР