Дъщеря ми има огромно желание да си дойде вкъщи. Това

...
Дъщеря ми има огромно желание да си дойде вкъщи. Това
Коментари Харесай

Българката, чието дете беше отнето в Италия: Дъщеря ми има огромно желание да си дойде

„ Дъщеря ми има голямо предпочитание да си пристигна у дома ”. Това описа в предаването „ Здравей, България ” по Нова телевизия Виолета Станева, чието дете беше отнето от обществените служби в Италия.

12-годишното момиченце от 1 година живее в католическа черква с монахини.

„ От 22 май нямам контакт с детето, с изключение на във вторник, когато съумях да й звънна и да приказвам с нея по телефона за към 1 час ”, описа Виолета Станева.

По думите й до момента в който е било у дома, за детето са били полагани всички грижи.

„ Детето беше гледано добре. До отнемането се стигна, откакто през 2015 година пуснах недоволство против шефа на учебното заведение, а той реши, че може да откри мотиви, поради които да ми я вземе ”, декларира Станева.

Сигналът е бил подаден поради видео, с което шефът популяризира, че в учебното заведение се учи румънски. Българското дете се вижда на напред във времето в клипа.

Майката отхвърля щерка й да е отсъствала 27 поредни дни от учебно заведение, каквито са обвиняванията против нея. Казва, че е отсъствала единствено 2 седмици.

„ По време на инспекцията имаше кашони, приготвени за пътуването, с цел да се преместим с щерка ми дефинитивно да живеем в България. В коридора имаше празни кашони, които трябваше да изпълня ”, споделя Станева.

 



Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР