Дъщеря ми е травмирана и объркана, не се чувства добре,

...
Дъщеря ми е травмирана и объркана, не се чувства добре,
Коментари Харесай

Пребили зверски ученичката в Стара Загора заради снимка в Инстаграм

Дъщеря ми е травмирана и объркана, не се усеща добре, съобщи преди бТВ бащата на момичето, което бе бито в Стара Загора. Жестоката сцена е снимана на видео с телефон, което обиколи обществените мрежи.

Според бащата Иван Стоянов мотив за случилото се е момче. " Тя го харесва и девойките са я нападнали поради това ", сподели той. Дъщеря му била извикана на двора в гимназията по ветеринарна медицина от позната. " После е станало това нещо, което е снимано ", добави бащата. На видеото се вижда по какъв начин едно от девойките се нахвърля върху жертвата, стартира да я бие с юмруци и я събаря на земята.

Преди това нападателните десетокласнички желаят да вземат телефона на момичето, само че то отхвърля да го даде. Причината била пусната фотография на момчето в Инстаграм. След намесата на защитата ученичките били разтървани и се върнали в класната стая. Директорът на гимназията Камен Ябълкаров съобщи, че ще бъде извършена среща сред родители, възпитаници и учебния психолог. На педагогичен съвет ще се преценя какви ограничения да бъдат взети против нападателните девойки, споделиха от районния инспекторат.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР