Дъщеря ми е бягала, видях блока, влязох в асансьора, където

...
Дъщеря ми е бягала, видях блока, влязох в асансьора, където
Коментари Харесай

Убитата Никол е направила опит да се спаси, смята баща й

Дъщеря ми е бягала, видях блока, влязох в асансьора, където е намушкана, споделя Любомир Йончев, татко на 11-годишната Никол, която бе убита в Бургас. Той разкри, че е открит пръстов отпечатък на момичето върху бутона за незабавна помощ в асансьора, само че той не работел.

Откриха мъртво момиче в асансьор в Бургас (СНИМКИ)
 
" Ако някой беше чул, в случай че този бутон работеше, можеше и да я спасят. Но не, по този начин е в България. Ако нещо сходно се случи в Англия този мърсол ще го линчуват жив. Знаете ли какъв брой хора ми споделят, че това момче заслужава обществено да го изгорят в центъра на Бургас? Щом няма закони - око за око, зъб за зъб ", сподели почерненият татко пред " 24 часа ".
 
След убийството на Никол, 15-годишният обвинен играл на гоненица
 
Любомир упорства за пожизнен затвор за килъра на щерка си. Той е засегнат от нападките против 11-годишното дете за познанствата му в обществената мрежа. " Тези, които приказват против Никол, дано кажат те какъв брой контакта имат във фейсбук. Това, че имаш другари в обществените мрежи, не те прави неприятен ", безапелационен е бащата.
  След жестокото ликвидиране на 11-годишно момиче в Бургас - арест и разкрития 
" Никол е интелигентна, срамежлива и доста добра. Отлична ученичка, свиреше в оркестъра на учебното заведение. Зодия Водолей, родена на 14 февруари - доста, доста сензитивна. Тя обикаляше с мен по света ", споделя той

Убитото момиче в асансьор се срещнало с килъра си в обществена мрежа, скарали се за наргиле
 
Любомир дойде от Лондон, където живее от 6 години, с цел да погребе единственото си дете. Въпреки голямата болежка някогашният състезател е намерил сили да отиде до лобното място на щерка си в к-с " Меден рудник ". " Огледах бл.108, разговарях със съседи. Исках да се извиня на момичето, което е намерило щерка ми, въпреки всичко е подобен потрес, само че ми споделиха, че то напуснало блока. Разбрах, че този блок е на военните, има два входа и те са отворени, може да влезе всеки. В неделя обаче, когато е станало това, доста от жителите не са били в жилищата си ", разяснява Йончев.
 
 Майката на упрекнатият в ликвидиране Иван: Синът ми е почтен
 
Възмутен е от изказванията на майката на арестувания Иван, че е отправял закани към фамилията му. " Никого не съм заплашвал, аз не съм човек, който приказва, а който работи. Това е гузна съвест, очевидно си знаят какво им е детето ", разяснява Любомир Йончев.

Близки на обвинявания в ликвидиране Иван получили закани, полицията ги пази
 
Той изрично отхвърля версията за наргилето, за която загатнаха проверяващи ден след убийството. В своите частични признания Иван разказал, че двамата с Никол се скарали дали да пушат наргиле. " Пълни нелепости, Никол не пуши наргиле. Къде е това наргиле, за какво не го откриха ", пита бащата. По тематиката 15-годишно момче е арестувано за убийството в " Меден рудник "
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР