Дъщеря, която твърди, че баща й милионер е бил привлечен

...
Дъщеря, която твърди, че баща й милионер е бил привлечен
Коментари Харесай

Дъщеря печели съдебна битка за богатство на милионер с доведена майка, тъй като татко „дори не можеше да каже името на новата съпруга“

Дъщеря, която твърди, че татко й милионер е бил притеглен в „ грабителски брак “ от жена на 39 години неговият младши я победи в правосъдна борба за дял от положението му.

Богатият пенсионер Робърт Харингтън умря на 94 години през май 2020 година - единствено 11 месеца откакто се ожени за някогашния юрист Гуйксианг Цин, 54, който имаше се реалокира от Китай и в последна сметка работи като преводач и в механа в Англия.

Г-жа Цин сподели, че се е срещнала с „ очарователния “ пенсиониран месар, откакто забелязала реклама в локален вестник, която той пуснал в края на 2018 година „ предлагаща безвъзмездна храна и пийте на Коледа ” и невероятната двойка се влюбиха.

Но гибелта му провокира яростна правосъдна борба за окончателното му наследство, написано единствено два месеца преди гибелта му, лишавайки от завещание щерка си Джил Лангли, 70 година и оставяйки всичко на новата си младоженка.

Г-жа Лангли твърди, че госпожа Цин е примамила татко си в „ грабителски брак “ и го е „ захвърлила във допустимо най-евтиния...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР