Дъщеря беше поразена, когато посети баща си и стана свидетел

...
Дъщеря беше поразена, когато посети баща си и стана свидетел
Коментари Харесай

Жена, „разплакана“, след като намери баща си да гледа Емердейл с покойната си майка

Дъщеря беше изумена, когато посети татко си и стана очевидец на скъп миг сред него и починалата й майка, до момента в който той лежеше в леглото и гледаше телевизия.

Бащата на Сара Ардли Рой Бейтман постоянно се опитваше да заобикаля да гледа Emmerdale на ITV, когато брачната половинка му Сю беше жива. Тя обожаваше сапуните, само че Рой не се интересуваше от фермерската драма и нормално намираше нещо друго, което да прави, когато се появи.

Майка на две деца Сара, на 52 години, от Епсъм, Съри, сподели: „ Тя обичаше всичките си сапуни, тъй че те взимаха чаша чай в спалнята си и ги гледаха дружно.

„ Emmerdale беше нейният любим, само че той не беше изключително разпален по това, тъй че тогава може би е напуснал стаята и е правил други неща. “

Трагично предишния юли, до момента в който беше на фамилна отмора в Португалия, Сю, която по това време беше на 73 години, умря заради затруднения с хронична обструктивна белодробна болест (ХОББ). Сара отиде да посети своя овдовял татко, 77, който живее в Уигън, Голя...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР