Дъщерите на принц Андрю и Сара Фъргюсън винаги са били

...
Дъщерите на принц Андрю и Сара Фъргюсън винаги са били
Коментари Харесай

Принцеса Беатрис и принцеса Йожени най-после го направиха

Дъщерите на принц Андрю и Сара Фъргюсън постоянно са били много по-обрани по отношение на детайлите, които споделят за персоналния си живот. Което не значи, че обществеността не се интересува живо от това какво се случва с децата им.

" Или си вътре, или вън " - Сара Фъргюсън за принц Хари и Меган Маркъл

Рисковете на това да напуснеш кралското семейство

И не щеш ли Денят на земята, който отбелязахме на 22 април, даде мотив на по-малката да показа любопитни фотография онлайн. 33-годишната принцеса Йожени разгласява поредност фотографи в формалния си профил в Instagram, на които виждаме синът й.

Двегодишният Огъст е в компанията на братовчедка си - едногодишната Сиена. Тя е щерка на 34-годишната Беатрис от брака й с Едоардо Мапели Моци. Двете деца са посетили лондонския зоопарк във връзка Деня на земята.

Йожени разяснява в текст към фотосите, Огъст и Сиена доста обичат да идват в зоопарка. Както и че Лондонската зоологическа градина е част от благотворителна организация, която подкрепя дивите животни. " Всяко ваше посещаване подкрепя тяхната работа. "

Принцеса Йожени, която сега е бременна и чака второто си дете от брака си с Джак Бруксбанк, споделя и фотография, на която се виждат брачният партньор и синът й на разходка. " Защото ги обичам, а те обичат природата ", добавя тя.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР