Дъщерите на Пламен Пенев – Борислава и Ивелина Пеневи настояват

...
Дъщерите на Пламен Пенев – Борислава и Ивелина Пеневи настояват
Коментари Харесай

Дъщерите на Пламен Пенев настояват медицинската експертиза да не се прави в Стара Загора

Дъщерите на Пламен Пенев – Борислава и Ивелина Пеневи упорстват здравната експертиза да не се прави в Стара Загора. Информацията от нея ще бъде по всяка възможност решаваща за изхода на делото по този проблем. Бившият републикански първенец по битка умря след гонка с полицията в Стара Загора.

„ Искаме експертизата да бъде самостоятелна. Имахме терзание поради кой лекар беше назначен да направи тази експертиза. Не сме посочвали къде да бъде направена, само че сме упорствали да не е в Стара Загора ”, съобщи Борислава пред " Нова телевизия ".

Ивелина Пенева дефинира като „ съответно и навременно ” отстраняването на двама висши служители на реда в града и до момента в който тече следствието - двама участниците в случая. „ Това е най-адекватното като дейности съгласно нас на този стадий ”, добави Ивелина.

Семейството декларира, че е потърсено от полицията едвам след вдигналия се медиен звук. „ Настояваха, че това, което се е случило, не е тъкмо по този начин както наподобява ”, сподели Борислава.

Двете споделят, че знаят за случилото се единствено това, което е излязло по медиите.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР