Дъщерите на изчезналата по време на бедствието в село Черни

...
Дъщерите на изчезналата по време на бедствието в село Черни
Коментари Харесай

Дъщерите на изчезналата Стоянка написаха трогателно обръщение към спасителите

Дъщерите на изчезналата по време на бедствието в село Черни връх Стоянка, която към момента е в неопределеност, излязоха с прочувствено послание към всички, които пет дни подред участваха в акцията по издирването на дамата, написа БургасИНФО

Припомняме, че сутринта през днешния ден всички старания бяха съсредоточени към езерото Мандра, от няколко страни във водоема влязоха лодки, които да търсят дамата. За жал още веднъж – несполучливо, макар насоките от инцидентни бракониери, че тя е някъде там. Дъщерите на дамата още веднъж бяха край езерото, виждаха по какъв начин протича акцията. Десетки пожарникари, служители на реда, водолази, доброволци, риболовци търсиха и през днешния ден Стоянка.

Следобед се надигна вълна, която правеше рисково търсенето, само че все пак, спасителите продължаваха да я търсят. От водата първо бяха изкарани лодките на доброволците, с цел да не стигне до случай. Всички през днешния ден, даже опитните чиновници на Пожарна, полиция, Гранична полиция, ИАРА, търсиха до последно в късния следобяд диря от дамата. Но и през петия ден резултат нямаше. През предходните дни те претърсиха цялата околност край Черни връх. " Всичко прекатурнаха, само че нямаше диря ", сподели през днешния ден източник от полицията.

Данните за езерото Мандра е получено, откакто двама бракониери са коментирали пред свои съграждани, че са видели тяло. Това беше през днешния ден и следата, поради която избавителните екипи през днешния ден смятаха, че имат късмет да открият дамата. И влязоха в езерото с всички старания и сила, по този начин както реагират постоянно при рискови обстановки.

„ Искаме да изкажем ОГРОМНА БЛАГОДАРНОСТ на всички които бяха с нас, един до друг през миналите пет дни - момчетата от Гражданска отбрана, водолазите, избавителните служби, пожарникарите, служителите на реда, риболовците, другари, познати, изцяло непознати хора, всички които се отзоваха на нашите апели за помощ и бяха съпричастни с персоналната ни покруса.

Въпреки всички положени старания, за голямо наше страдание и тъга, нашата майка е към момента в неопределеност. Единственото, за което молим сега е, в случай че някой има или получи каквато и да е информация, касаеща нашият случай да се обади на 112.

БЛАГОДАРИМ Въдворяване и изселване (отделение в МВР-ДС) ОТ СЪРЦЕ, ДОБРИ ХОРА!!!!

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР