Дъщерите на Брус Уилис и Деми Мур са в светлините

...
Дъщерите на Брус Уилис и Деми Мур са в светлините
Коментари Харесай

Поредното откровение на най-малката дъщеря на Брус Уилис и Деми Мур

Дъщерите на Брус Уилис и Деми Мур са в светлините на прожекторите още от раждането си. А най-малката от тях е решила да употребява тази известност, с цел да насочва вниманието към значими тематики, както и да бъде изцяло откровена с почитателите си.
 Талула Уилис - дъщерята на Брус Уилис, диагностицирана с аутизъм
Коя от дъщерите на Брус Уилис страда от аутизъм

Какво разкри Талула

След като напълно неотдавна призна, че е диагностицирана с разстройство от аутистичния набор, в този момент 30-годишната Талула Уилис прави следващо разобличаване за персоналния си живот. Тя още веднъж употребява профила си в Instagram, с цел да разкрие козметични корекции по лицето си.

" Беше ме боязън да го кажа, само че отстраних филърите от лицето си, откакто бях прочувствено и психическа обвързвана с това, което те ми даваха. Не бях виждала действителната костна конструкция на лицето си от шест години ", написа тя.

От написаното излиза наяве, че Талула не се е чувствала уверена в метода, по който наподобява, от много години. Сега обаче е подготвена да одобри себе си такава, каквато е. Феновете й също побързаха да я окуражат в мненията и да й кажат, че е красива.

Най-малката щерка на е споделяла много за здравословните си борби през годините - от битката с анорексията и алкохолизма през меланхолия, психологични разстройства, а напълно неотдавна и аутизма, за който научава едвам предишното лято, напомнят Hello.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР