Дъщерите на бившия кмет и премиер Стефан Софиянски се събраха

...
Дъщерите на бившия кмет и премиер Стефан Софиянски се събраха
Коментари Харесай

Ива Софиянска се събра със сестрите си

Дъщерите на някогашния кмет и министър председател Стефан Софиянски се събраха на плажа, видя Hotnews.bg. Ива Софиянска-Божкова се похвали със фотография, на която е тя и двете й сестри. Едната –Димана е сполучлив интериорен дизайнер, която гради кариера в Германия и татко й счита, че може да не се върне в България поради положителната си работа. Елена пък е инструктор по йога и преподава в студио в центъра на София, както Hotnews.bg към този момент писа.

Тя дели времето си сред работата си и двете с деца, до момента в който Ива Софиянска е без работа. Бившата телевизионна кореспондентка няколко пъти се оплака, че дисплеят й липсва, само че поради бащата на брачна половинка си Васил Божков няма късмет да си откри работа. Тя също има две деца, а едното не могло да бъде записано в учебното заведение, в което фамилията желало. Причината отново била скандалния му дядо.

Трите сестри се забавляват на морето, до момента в който фамилията на татко им отдъхва на фамилната вила в морското село Поручик Чунчево. С някогашния кмет е и неговата 96-годишна майка.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР