Дъщеричката на принц Хари и съпругата му Меган - Лилибет

...
Дъщеричката на принц Хари и съпругата му Меган - Лилибет
Коментари Харесай

Хари и Меган кръстиха малката принцеса Лилибет Даяна в Калифорния


Дъщеричката на принц Хари и брачната половинка му Меган - Лилибет Даяна, която се роди през юни 2021 година, е била кръстена в дома на двойката в Калифорния.

Епископът на Лос Анджелис Джон Харви Тейлър е управлявал церемонията в петък.

Новината бе обявена през днешния ден публично. В нея за първи път Лилибет Даяна е избрана като принцеса от родителите си, което удостоверява, че те са решили да употребяват кралските трофеи и за децата си.

Говорителят на двойката показва, че членовете на кралското семейство са били поканени на кръщенето, съобщи Би Би Си. Според информация на медията обаче никой от тях не е участвал на събитието.

Въпреки че Лилибет не е принцеса по рождение, защото не е внучка на ръководещ монарх по време на рождението си, тя получи правото на тази купа, когато крал Чарлз се възкачи на престола.

От Бъкингамския замък показват, че кралският уеб страница ще бъде " обновен навреме ", с цел да отрази купите на децата на Хари и Меган. Синът им Арчи се роди през май 2019 година

Правилата за купите на кралските деца са избрани от крал Джордж V през 1917 година

Като деца на наследник на суверен, Арчи и Лилибет автоматизирано имат право да бъдат наричани принц и принцеса.

По-рано тази седмица стана ясно, че Хари и Меган обмислят дали да пътуват до Обединеното кралство за коронацията на краля и кралицата на 6 май.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР