Дъщеричката на Николай Бареков, която се роди в края на

...
Дъщеричката на Николай Бареков, която се роди в края на
Коментари Харесай

И бебето на Бареков с антитела срещу COVID-19

Дъщеричката на Николай Бареков, която се роди в края на предходната година, също има антитела против ковид.

Това разкрива самият той на профила си във Facebook и изяснява, че това в действителност е нещо напълно обикновено.

На сходно мнение са и лекарите, които настояват, че бебето не се разболява в утробата на майката, само че в случай че тя е преболедувала коронавирус, то може да се роди с антитела.

Повод за поста на Бареков във Фейсбус бе новината за бебе в Пазарджик, което се родило с антитела и изказванията, че това е извънредно необичаен случай и имало единствено още един подобен в Сингапур.

Ето какво написа журналистът и някогашният евродепутат:

"Сега ви демонстрирам антителата на нашето бебе Мария Барекова, която се роди на 1 декември предходната година в болница Токуда в София.

Както се вижда и тя се роди с антитела, с помощта на майка си Мария и то повече от месец по-рано преди случая в Пазарджик. И жена ми, както родилката от Пазарджик, изкара Коронавирус по време на бременността - в 6 -и месец през октомври.

Имам ли искания нашата дъщеричка да държи и тя националния връх? Не, нямам. Просто желая медиите да спрат да лъжат и да преувеличават. Да се роди бебе с антитела, откакто майка му е изкарала вируса с бременността, не е вест, камо ли “световна”, а нещо обикновено.

Естествено е. Такава ни е природата, природата на индивида. Повдигнах тази тематика, с цел да се види с обстоятелства какъв брой преувеличават, истеризират и фейкват медиите в тази ситуация с новия вирус. Като татко на пет деца желая обществото ни да бъде осведомено по тази тематика, а не лъгано и плашено с неразбираема цел. Особено толкоз обикновено. "

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР