Дързък извършител на кражба от учебно заведение е заловен в

...
Дързък извършител на кражба от учебно заведение е заловен в
Коментари Харесай

Крадец влезе в школо и обра директорката

Дързък причинител на кражба от образователно заведение е хванат вследствие на подхванати бързи дейности от чиновници на РУ-Пазарджик. Преди няколко дни чужд мъж отишъл в образователно заведение намиращо се в регионалния град.

На входа пред охранителя той се показал за човек, който има среща с шефа на учебното заведение. Броени минути по-късно посетителят напуснал постройката, а малко по-късно директорката на учебното заведение открила неналичието на мобилен телефон и портмонето си с персонални документи и неголяма парична сума.

След подаване на сигнал за случилото се на мястото пристигнали младши-полицейски инспектори обслужващи региона и криминалисти. Прегледани са обширно видеозаписите на охранителните камери на учебното заведение и служителите на реда бързо познали остарелия си познайник Н.Г.-43г. от Пазарджик. Мъжът е наркозависим, престъпно проявен и осъждан за разнообразни закононарушения.

Екип на бранш «Криминална полиция» при РУ-Пазарджик съумял бързо да откри местоположението на причинителя и той бил хванат. У него са открити откраднатите движимости и документи. Н.Г. е арестуван в началото за период от 24 часа в ареста на полицейското ръководство. Със свое разпореждане прокурор от Районната прокуратура в Пазарджик е удължил периода на задържането му със 72 часа.

Внесено е искане в Районния съд за налагане на най-тежката мярка за неотклонение- «задържане под стража». Полицаите не престават работата по случая и обясняват съпричастността на апаша към други обири в регионалния град през миналия месец.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР