Дърво рухна и затисна автомобили на паркинг в Пампорово, но

...
Дърво рухна и затисна автомобили на паркинг в Пампорово, но
Коментари Харесай

Дърво падна върху 5 коли в Пампорово, по чудо няма пострадали

Дърво рухна и затисна коли на паркинг в Пампорово, само че за благополучие няма потърпевши хора. Това заяви пред в. " Марица " зам.-областният шеф Андриян Петров.

Инцидентът е станал вечерта в неделя. Голяма ела е паднала на паркинга на ресторант Чевермето в центъра на курорта и смазала 5 паркирани коли.

През нощта са паднали там още две огромни дървета, сподели Петров.

" В региона имаше проливни дъждове съпроводени от мощен вятър. Това е довело до случая. Цяла вечер от пожарната разчистваха, бяхме лимитирали придвижването в региона. Има паднали дървета и на пътното платно ", сподели шефът на Областната дирекция на МВР-Смолян Николай Димов.

Паднали дървета от проливните продължителни превалявания в Пампорово има и в региона на хотел " Хармония " и наоколо до хеликоптерната площадка в курорта. Паднало дърво затрудни придвижването и на основния път от Рожен към Чепеларе, при Проглед.

Без ток поради повреда от паднало дърво, е село Широка лъка тази заран. Въпреки изобилните превалявания няма наводнения в района и сериозно повишение на равнището на язовирите и реките, сподели Петров.

Поради неподходящи метеорологични условия през днешния ден ски зона Пампорово няма да работи, оповестиха на уеб страницата си от " Пампорово " АД.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР