Дърво отново разбуни духовете в Пловдив. От сутринта с редакцията

...
Дърво отново разбуни духовете в Пловдив. От сутринта с редакцията
Коментари Харесай

Дърво отново разбуни духовете в Пловдив

Дърво още веднъж разбуни духовете в Пловдив. От сутринта с редакцията на Plovdiv24.bg се свързаха пловдивчани, с цел да оповестят с терзание, че на ул. "Капитан Райчо " (при кооперация наоколо до кръстовището с ул. "Петко Д. Петков) ще се сече, а някой версии за "посегателството " над дървото не изключиха и интрига, свързана с двете сергии за плодове и зеленчуци наоколо, с цел да може след това те да си вдигнат сграда. 
Репортер на Plovdiv24.bg се свърза с ОП  "Градини и паркове ". От общинското дружество разясниха, че за дървото при номер 45 е предходна съответната комисия, обследвано е, включено е в графиците и по тази причина ще бъде отсечено. Служителите на предприятието обаче са единствено реализатори, а заповедта е на районното кметство. 
Plovdiv24.bg се свърза и с кмета на регион "Централен ". Георги Стаменов заяви, че заповедта е издадена след сигнали и по избор на живущи, оплакали се, че дървото е огромно, опира в терасите и фасадите. Минало е комисия, категоричен бе той. Решението за ориста му е навръх комисията от специалисти, те са способените, които наблюдават какво е дървото, доколко е компрометирано, опира ли в близките здания, не отива ли към основите на прилежащите здания и прочие. 

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР