Дърветата могат да споделят енергията си, така че могат да

...
Дърветата могат да споделят енергията си, така че могат да
Коментари Харесай

Какво дърво трябва да бъде прегърнете за здраве и благополучие в семейството-Топола за главоболие, Смърч за нервите

Дърветата могат да споделят силата си, тъй че могат да бъдат прегърнати за здраве или негативност. Някои могат да всмукват, до момента в който други прибавят мощ.Трябва да знаете към кое дърво да методите и по какъв начин да постигнете стремежи резултат.

Дървета за здраве 

Древните друиди употребявали силата на растенията и дърветата, с цел да възстановят силата и здравето си. Всяко дърво въздейства на човек по друг метод, тъй че би трябвало да знаете кои дървета могат да повлияят на вашето здраве и кои би трябвало да избягвате.

Дъбът е най-мощното дърво за здраве. Спомага за възобновяване на силата, за усмиряване, дава изясненост на мисълта. Можете да го прегърнете или просто да докоснете багажника. Най-голямото връщане на сила идва от 21:00 до 03:00 часа.

Брезата е дърво донор, което е готово да споделя силата си. Засяга положението на кожата, оказва помощ за усмиряване на болката и възобновяване на настроението. Силата му се предлага изключително за дами и деца. Можете да употребявате най-голямата му мощ от 05:00 до 09:00 часа.

Бор – оказва помощ за ускорение на метаболизма, покачва имунитета и усъвършенства настроението. Струва си да го заобиколите за хора с мигрена и сърдечни проблеми заради обстоятелството, че има доста мощна възвръщаемост на силата. Трябва да дойдете при дървото за помощ преди 21:00.

Смърч – ще помогне за усмиряване на нервната система, ще отнеме отрицателните страсти. Оказва удобен резултат върху съня, в случай че стоите покрай него вечер. Смърчов конус, прибавен върху възпаленото място, ще помогне да се успокои болката.

Топола – облекчава главоболие и зъбобол, както и негативна сила. Помага за облекчение на раздразнението, умората и безпокойството. Мощността му идва от 15:00 до 18:00 часа.

Дървета за фамилно благоденствие и персонален мир

Офика – прегръщането на дървото е належащо, с цел да се облекчи напрежението от работа, да се успокои душeвността и да се отстранен неврозите.

Върбата е женско дърво, което е върколак. То поема негативна сила. Но би трябвало да бъдете деликатни, може да изостри сетивата, тъй като дървото е прочувствено. По-добре е да дойдете при нея с неприятности в персоналния ви живот, в сравнение с с тези, които са се случили на работа. Можете да стоите покрай него всеки ден за не повече от 8 минути.

Ябълка- оказва помощ при ежедневни проблеми. Може да даде материално благосъстояние и да научи да вижда позитивното в събитията, които се случват. Младите девойки могат освен да прегърнат дърво, само че и да заспят под него, с цел да видят сгодените си.

Клен – има успокоителен резултат. Той не е донор или върколак, само че може да пренареди отрицателната сила в позитивна. Ще помогне да се справите с неприятности и скърби.

Как да прегърнем дърво, с цел да придобием здраве

Първо би трябвало да вземете решение за типа на дървото и по-късно да го изберете. Тя би трябвало да е здрава, развита и за предпочитане остаряла. Дървото би трябвало да е привлекателно с външния си тип. Ходете до него, прегърнете се и усетете връщането. Може да се наложи да отидете на няколко дървета, с цел да намерите вашите. По-често самото дърво дефинира дали ще даде сила.

Обърнете се към лицето на дървото и го прегърнете с ръце. Облегнете се на челото, вдишайте и затворете очи. Трябва да усетите връзката. Можете да се обърнете към него на глас или душевен. Застанете по този начин за известно време и по-късно благодаря за помощта. Можете леко да го погалите или потупате с ръка по багажника.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР