Дървена лодка с 12 души се преобърна и потъна в

...
Дървена лодка с 12 души се преобърна и потъна в
Коментари Харесай

Лодка с 12 души се преобърна в река в Румъния, има загинало дете

Дървена лодка с 12 души се прекатурна и потъна в река Муреш в Румъния в неделя вечерта. Загинало е дете на три години, а други две деца и двама възрастни са в неопределеност, оповестяват румънските медии.

" На 30 април, към 20:10 ч., служителите на реда от дванайсети сектор на община Периам бяха известени, че в региона на пристанище Периам, в окръг Тимиш, се е преобърнала лодка, в която е имало доста хора. На брега на река Муреш бяха извадени 28-годишна жена и 3-годишно дете. Лекарите от екипа на колата за спешна помощ установяваха гибелта на детето. По-късно още трима възрастни и три деца бяха извадени от водата ", оповестяват от полицейския инспекторат на окръг Тимиш.

Първоначалните данни от следствието демонстрират, че лодката е била купена предния ден, само че притежателят - мъж на 33 години не е имал лиценз за нея. Той желал да покаже на приятелите си по какъв начин работи. Човекът е бил пийнал по време на нещастието. Тестването с дрегер е открило наличие на алкохол в кръвта му. Мъжът е арестуван за 24 часа. Работи се по версия за осъществяване на непредумишлено ликвидиране.

Търсенето на изчезналите хора продължава и сега. То се прави от екипи за търсене и избавяне към Инспектората за изключителни обстановки на Тимиш.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР