Дартсът е играта на езика на всички, след като 16-годишният

...
Дартсът е играта на езика на всички, след като 16-годишният
Коментари Харесай

Хората едва сега откриват какво означават цветовете на дъска за дартс

Дартсът е играта на езика на всички, откакто 16-годишният Люк Литлър взриви почитателите с впечатляващите си достижения в известния спорт.

Докато някои хора гледаха Световното състезание през последните няколко десетилетия, други едвам в този момент ще се причислят към шума. Ако сте напълно нов в света на дартс, тогава е евентуално да се объркате от някои правила - и какво значат другите цветове на дъската за дартс. Но в случай че инцидентно знаете какви са те, ще се изненадате да разберете, че има някои обстоятелства зад избора на всеки цвят.

Както евентуално към този момент сте разбрали, има четири нюанса на всяка дъска: черно, бяло, алено и зелено. Различните двойни и тройни секции са зелени и червени, с алено око и външната зелено, а секциите с едно число са разграничени сред бяло и черно. Но за какво тъкмо тези цветове?

Смята се, че аленият и зеленият цвят са определени, с цел да символизират елементи от английската просвета и история, до момента в който поразителният червен колорит се свързва с розата на Тюдорите...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР