Дартс сензацията Люк Литлър е започнал да популяризира марка дрехи

...
Дартс сензацията Люк Литлър е започнал да популяризира марка дрехи
Коментари Харесай

Люк Литлър се оказва неохотен модел в последните снимки на модни марки

Дартс сензацията Люк Литлър е почнал да разпространява марка облекла в обществените си медии – и той удари главоболието, в случай че искаше да го резервира безшумно.

17-годишният юноша не направи доста, с цел да театралничи или да се похвали с измамата си. Всъщност той гледа надолу към телефона си на изображението. Люк, който работи с Boohoo и включи етикетите на стилната марка в обществените медии в последния си пост в Instagram, стои до куфар, до момента в който се насочва към шампионат по дартс в Лондон.

Люк, който е от Уорингтън в Чешир, написа: „ Чакането свърши, идната спирка е Лондон @boohoomanofficial. “ Снимката е друга от вида изображение, което нормално се споделя от тези, които са се обединили с стилната марка, като звездата от TOWIE Амбър Търнър.

През февруари Mirror описа по какъв начин Люк си е спечелил доходоносно спонсорство след беше доказано, че той е обединил напъните си с стилния търговец на дребно boohooMAN, който е благосъстоятелност на Boohoo. Люк продължава да завладява света на дартса...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР