Дарси Силва, звездата от "Сгодени за 90 дни" и "Дарси

...
Дарси Силва, звездата от "Сгодени за 90 дни" и "Дарси
Коментари Харесай

Холивудска звезда обяви годежа си с българин ВИДЕО

Дарси Силва, звездата от "Сгодени за 90 дни " и "Дарси и Стейси " наподобява прескача от един ухажор на различен, написа tvshowsace.com. Не бе толкоз от дълго време, откогато се раздели с английския си красавец Том Брукс. Въпреки това обаче тя има нова интернационална обич под формата на българския модел Георги Русев.
Последното известие на Дарси е, че към този момент е сгодена за Георги Русев. Това е, макар че българинът към момента е законно женен и минава през бракоразвод.



Новината беше разкрита за първи път от People в извънредно издание. Оказва се обаче, че това не е в действителност ново, защото двойката се сгодила по-рано тази година. Поради продължаващата пандемия на COVID-19, те решили да запазят новините в загадка, до момента в който съумеят да отпразнуват обикновено.



46-годишната Дарси и 32-годишният Георги се реалокираха да живеят дружно при започване на пандемията на ковид. Георги споделя, че това го е затруднило да възнамерява идеалното предложение.

Русев споделя: „ Беше в действителност мъчно да се откри пръстенът, да направя позвъняванията, да се направи резервация за лодката, за вечеря. “ Въпреки това, той най-сетне решил въпроса.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР